cover
U VAZDUHU · pop trash

Po nepisanom pravilu, bebe i mala deca bi trebalo da liče na svoje roditelje. Znate kako jedni kažu da je detence ista mama, a drugi pljunuti tata. Međutim neka deca neodoljivo podsećaju na poznate ličnosti, koje nam se smeše sa naslovnih strana časopisa i malih ekrana. Pogledajte zapanjujuće fotografije mališana koji deluju kao mini klonovi svetski poznatih glumaca, muzičara i drugih zvezda.

Genetika je stvarno čudo, a bebe su pravi dokaz za to. Svi im se dive, sve su slatke, i svi su ubeđeni da će kad porastu biti uspešni, lepi, dobri, a možda i poznati. Ali neki bebci su već poznati samo zato što njihovi izrazi lica asociraju na zvezde sa malih i velikih ekrana. Uživajte u zabavnim fotkama, i upoznajte se sa minijaturnim Džejmijem Oliverom, Gandalfom, Džonom Ledžendom, i drugima.

Dvogodišnja devojčica izgleda isto kao Ed ŠiranOtvori galeriju
pagecoverphotobomb Ponekad i poznati kvare tuđe fotografije game-of-thrones-ice-ice-baby_cover Game Of Thrones: Parodija hita „Ice, ice Baby“ Od sjaja do očaja Izgled Kim Kardashian u tri koraka - naslovna Od sjaja do očaja: Izgled Kim Kardashian u tri koraka Najbizarniji spotovi Top 10: Neki od najbizarnijih domaćih spotova · · · · ·