Burberry "London In Los Angeles" Event- Inside
PULS GRADA · moda

Kada su im se putevi prvi put ukrstili 1996. godine pevačica Spice Girlsa, takozvana Posh Spice, i fudbaler Manchester Uniteda znali su da je to sudbina. Oboje poznati u svojim poljima delovanja, postali su instant senzacija i modni fenomen od trenutka kada je ljubav započela.

David je kleknuo na jedno koleno i zaprosio Victoriu 25. januara 1998. godine trokaratnim dijamantskim prstenom. Tabloidi počinju da bivaju opsednuti ovim parom i nazivaju ih Posh i Becks, a oni počinju sve više da budu prisutni u javnom životu, pojavljujući se često u sličnim odevnim kombinacijama.

Prvog sina dobili su 1999. godine i dali mu ime Brooklyn, jer su se nalazili u tom delu New Yorka kada su saznali da je Victoria u blagoslovenom stanju. Venčali su se iste godine u Irskoj, a Victoria je nosila venčanicu Vere Wang. Nakon toga, uselili su se u palatu vrednu 7.5 miliona funti.

Victoria je 2000. godine zakoračila na modnu pistu, doduše u ulozi modela, na Londonskoj nedelji mode, i isto to učinila je šest godina kasnije na reviji Roberta Cavallia, na nedelji mode u Milanu.

Godine 2002. po drugi put su postali ponosni roditelji; i ovog puta dobili su dečaka, koji je dobio ime Romeo.

Tvrdnje da je David imao ljubavnu aferu sa svojom asistenkinjom Rebeccom Loss uzdrmala je Beckhamove 2004. godine, ali se bura ubrzo smirila. Sledeće godine dobili su trećeg sina, Cruza.

Nakon nekoliko godina provedenih u Madridu, Beckhamovi se sele za L.A. Tamo su dočekani kao kraljevska porodica, i ubrzo su počeli da se druže sa drugim poznatim parovima, poput Toma Cruisea i Katie Holmes, kao i sa Willom i Jadom Smith.

U nekoliko navrata Victoria se bavila dizajnom džinsa, a 2007. godine on se čak prodavao u Saks Fifth Avenue. Iste godine lansirala je svoj prvi parfem, a tokom godina ona i David će ih imati preko dvadeset. Naredne godine bila je zaštitno lice Marca Jacobsa.

Victoria se pojavila u nebrojeno magazina, poput Harpers Bazaara i Ellea, a prvi put u Vogueu 2008. godine, naravno onom britanskom. Kasnije se pojavila u skoro svim edicijama ovog prestižnog časopisa, od francuskog, nemačkog, ruskog, pa sve do turskog, indijskog i tajvanskog.Victoria je još 2008. lansirala svoju marku, koja će vratoglavi uspeh doživeti 2011, i do danas neće prestati da raste i da se razvija.

Godina 2011. je posebno važna, jer tada Victoria osvaja nagradu za brend godine na dodeli britanskih modnih nagrada, a u porodicu Beckham stiže dugo očekivana devojčica, nazvana Harper Seven. Septembra naredne godine Victoria je bila dizajner o kome se najviše pričalo na Twitteru tokom nedelje mode u Njujorku.

David je modna senzacija za sebe, jer već godinama diktira mušku modu i jedan je od najvećih inspiracija, kako dizajnerima tako i muškarcima širom sveta. Svi prate razvoj i promenu njegove frizure, koja je često kopirana. Da podsetimo da je i čuveni izraz „metroseksualac“ nastao zahvaljujući upravo njemu.

Godine 2012. mlađi sin Romeo započeo je svoju karijeru modela, pozirajući za Burberry, a i imao je tu čast da ga fotografiše čuveni Mario Testino.

RomeoBurberry

Brooklyn Beckham je 2016. godine učestvovao u Burberry kampanji za parfem, i to kao fotograf! A mama Victoria je oduševila sve prisutne svojom kolekcijom za ovu godinu.

Ostaje da se vidi šta će ostatak familije postići u modnom svetu, a bez sumnje, ako krenu stopama svojih roditelja i braće, biće to puno.

Mango 2016. Mango kolekcija za proleće/leto: Od ležernosti do nežnosti cover Modni dvoboj: Kožna jakna vs teksas jakna Mladoženje u modi Top 5: Idealne kombinacije za mladoženje i muške svatove Reebok ZPump Fusion 2.0 ZPUMP FUSION 2.0: Revolucionarna Powerframe tehnologija obezbeđuje udobnost novih Reebok patika ·