Beddi budilnik
U VAZDUHU · tech/web

Da li ste već umorni od klasičnih budilnika, bilo da vas budi alarm na pametnom telefonu ili sat kraj uzglavlja? Voleli biste da imate stvarčicu koju ćete voleti i koja će vam pomoći da vaš prvi jutarnji stres u vidu buđenja ne bude previše haotičan. Klasični budilnici su previše stari i nemaju dovoljno potrebnih funkcija, dok alarmi na mobilnim telefonima obično imaju mnogo funkcija koje pre mogu da ometaju san nego da doprinesu njegovom kvalitetu.

Beddi pametan budilnik kompatibilan je sa pametnim telefonima kako Apple iPhone tako i onima koji imaju Android operativni sistem, koji su sa budilnikom povezani preko Bluetooth-a. Alarm prati temperaturu u sobi, može vas probuditi vašom omiljenom melodijom ili pesmom, ili muzikom sa radija, uz to vam može uključiti i ambijentalno svetlo, ili stvoriti šumove uz koje se lepše spava – poput šuma kiše ili tihog strujanja vetra.

Ako ustajete toliko rano da je napolju još uvek mrak, Beddi će vam prostor osvetliti prirodnom svetlošću, lagano je uvodeći 5 minuta pre no što vaš alarm zazvoni. Ovaj budilnik možete povezati i sa drugim uređajima u vašem stanu, tako da vas ujutro uz buđenje može sačekati i topla kafa. Inženjeri iz kompanije Witti napravili su ove pametne budilnike povezujući ih sa internet mrežom tako da će vas vaš satić pripremiti na to koliko je stepeni trenutno, koliko će biti kasnije i imali i gde gužvi u gradu.

Ako vam se sve ovo dopalo, vaš sledeći korak je da na Kickstarter-u uplatite iznos od svega 105 evra, i sačekate vašeg novog pomoćnika!

Beddi je novi pomoćnik potreban u svakom domaćinstvuOtvori galeriju
Smartphone projektorcover Smartphone projektor – bioskop u kući sa vašeg mobilnog telefona iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone 6s i iPhone 6s Plus u Telenor prodavnicama coverlenovo Lenovo Ideacentre stick 300 – mini računar kao dodatak vašem televizoru Sega Mega Drive Najbolje (Sega) Mega Drive igrice · ·