Krevet koji se postavlja ispod plafona
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ako živite u veoma malom stanu i svaki kvadrat u njemu vam je važan onda je novi BedUp krevet idealno rešenje za sve vaše muke.
Francuska kompanija Décadrages stvorila je krevet ili bolje reći konstrukciju koja je savršena za male stanove sa visokim plafonima i koja će vam u startu uštedeti čitava 4 kvadratna metra.

BedUp je nastao kao dizajnersko rešenje kompanije Décadrage, kada su poslednja istraživanja pokazala da sve više ljudi živi u izuzetno malim stanovima u kojima je nemoguće imati dobar i udoban krevet koji istovremeno ne zauzima previše mesta.
Ovo nije krevet koji ćete izvući iz ormana, niti je reč o tipičnom flip krevetu. Vreme je pokazalo da je čovečanstvo sposobno i za bolje od toga, te je BedUp krevet koji se poput lifta povlači sa plafona trenutno verovatno najbolje rešenje za sve koje brine odnos kvadrature životnog prostora i estetike enterijera. Njegovi tvorci su osmislili tri verzije kreveta – elegantni, minimalistički i takozvani BedUp Campus idealan za sve studente.
Da je moguće na kreativan način povećati kvadraturu malog stana potvrdili su tvorci BedUp-a, a što je najvažnije pokazali su da takvo rešenje ne mora da bude vizuelno niti ružno niti skromno.

Rešenje za sve one kojima je potrebno više prostora nego što ga imajuOtvori galeriju
cover 10 bizarnih građevina ekscentričnih milionera Skysphere - solarna kuća Skysphere – solarna kuća sa pogledom od 360 stepeni cover City letnja preporuka #05: Bickl kao deo enterijera Dekorativne lampe Christian Lacroix Ukrasne lampe sa potpisom modne kuće Christian Lacroix · · ·