Beer_garden_2016_najava cover
U VAZDUHU · grad

Manifestacija Beer Garden, koja je prošlog leta zauzela posebno mesto u srcima Beograđana i brojnih turista, postala je omiljeno mesto za opuštanje i provod. To je bio dovoljan razlog da Beogradska Kulturna Mreža zajedno s Apatinskom pivarom i ove godine na Adi Ciganliji organizuje manifestaciju APA Beer Garden, koja će trajati do 7. avgusta.

Na ovogodišnjem APA Beer Gardenu posetioce očekuju brojna iznenađenja i novi besplatni programski sadržaji, a specijalno za potrebe manifestacije Apatinska pivara će uvesti ekskluzivne pivske brendove iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu.

Više desetina novih domaćih i stranih piva biće služeno na najvećem šanku u regionu, ekskluzivno za potrebe manifestacije − u prijatnoj atmosferi i prirodnom hladu pivske oaze na Makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ovogodišnji program biće obogaćen i besplatnim filmskim projekcijama, koje će se održavati u velikom bioskopu na otvorenom. Svakog utorka filmovi o muzičkim zvezdama Dženis Džoplin, Niku Kejvu, Džoj Divižn, biće obogaćeni svirkom istoimenih tribute bendova, dok će četvrtkom na repertoaru biti horor filmovi, trileri i drugi popularni filmski žanrovi.

Ulaz na APA Beer Garden biće besplatan. Radnim danima pivska oaza će biti otvorena od 16 časova, a vikendom od 12 časova do ponoći.

Favela splav Braća Trifunović kao dj-evi Krilate pesme „Krilate pesme“ u tramvaju „dvojka“ Beogradski Noćni Market Beogradski Noćni Market Čitam Čitaš Počinje četvrti festival knjige ČitamЧиташ · ·