Event
U VAZDUHU · grad

Prvi Belgrade Bar Show festival, koji se održava 7. i 8. juna u hotelu Radisson Blu Old Mill, objediniće publiku zainteresovanu za stručnu prezentaciju, degustaciju proizvoda i razmenu znanja i dobar provod uz poznate beogradske DJ-eve.

Učesnici Belgrade Bar Show festivala su proizvođači i uvoznici alkoholnih pića, kafe, čajeva, sirupa i sokova, kao i barske i prateće opreme, barovi i ljubitelji barske kulture.

Posetioci će imati priliku da uživaju specijalnim kafama, vrhunskim koktelima, kraft pivima, kao i da prisustvuju radionicama i prezentacijama za bariste i bartendere, gde će se upoznati sa najnovijim trendovima u barskom poslovanju.

Organizator festivala Belgrade Bar Show je  kompanija Redesign d.o.o. koja već uspešno realizuje festivale Beogradski noćni market i Rakija fest.

Svaka limenka se računa Beogradski Manifest: Zabava za celu porodicu Dok'N'Ritam Treći festival muzičkog dokumentarnog filma „Dok’n’Ritam“ _E0A8518-1-2 Crowne Plaza Beograd: Mesto za vaše sastanke IKEA izlog Svratite u IKEA Izlog u centru Beograda · ·