BFS Beograd
PULS GRADA · gastro

Belgrade Food Show je unikatni biznis događaj, kombinacija sajma i konferencije koja predstavlja jedinstvenu priliku za sve pripadnike ove branše. Na njemu se 5. i 6. novembra u hotelu „Crowne Plaza“ okupljaju proizvođači, kupci i distributeri visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda iz Srbije i regiona.

Tokom ova dva dana, eminentni evropski i domaći stručnjaci održaće niz predavanja u cilju postizanja uspeha na stranom tržištu.

Među njima je i Alan Coxon, jedan od najpoznatijih kuvara i televizijski voditelj iz Velike Britanije. On je višestruko nagrađivani poznavalac pripreme hrane, međunarodni sudija, dobitnik najprestižnijih gastronomskih nagrada sa pet napisanih priručnika u kuvanju. Kao konsultant u oblasti gastronomije, svoje znanje i iskustvo prenosi posetiocima Belgrade Food Show-a drugog dana.

Honorata Jarocka, viša analitičarka u sektoru hrane i pića Mintel Consultinga, jedne od vodećih svetskih konsalting kompanija, govori o dominantnim svetskim trendovima u industriji hrane i šansi za region da uspe na međunarodnom tržištu, dok Simon Waring, izvršni direktor Green Seeds Group, UK, savetuje na temu Put do tržišta, od pakovanja do distribucije.

Posetioci će čuti iz prve ruke iskustva proizvođača iz Srbije i regiona, koji su uspešno savladali sve izazove i prešli put od osnivanja biznisa do prodora na tržište i rasta. Asocijacija za promociju srpske hrane uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu, organizuje ovaj događaj sa tendencijom da Srbiju uvrsti i pozicionira među lidere u region u industriji hrane i pića.


page-istorijske-licnosti Omiljeni obroci velikih istorijskih ličnosti antioxidant-background-berries-988865 Ovo su zdrave zamene za grickalice uveče Slika Sirni namazi Šabačke mlekare: Ukusno i prirodno 20180728-4Z5A7673 Slatkoteka: Mesto gde žive krofne · · · ·