ben-affleck-batman-1-1050x700
KULTURA · film/TV

Ekranizacije DC stripova poslednjih godina nisu baš bile toliko planske i uspešne kao što su to uradile njihove kolege iz Marvela. Sada se čini da će uprkos mnogim turbulencijama 2021. godina biti ona kada bi sve moglo da krene nabolje za DC.

Dobra vest je da konačno znamo kada ćemo Betmena ponovo videti na velikom ekranu, i to ovog puta u sopstvenoj avanturi, bez drugih glavnih DC superheroja u timu. Loša vest za sve one kojima se dopadala najnovija verzija filmskog Betmena jeste da se Ben Aflek definitivno više neće pojaviti u ovoj ulozi, što je i potvrdio na svom Tviter nalogu.

Za kormilom nove priče o mračnom vitezu naći će se Met Rivs, a još uvek ne znamo ko će tumačiti naslovnu ulogu. Za sada je poznato samo da će to biti mlađi Brus Vejn, pa nas očekuju mnoge spekulacije pred konačnu podelu uloga. Novi film, jednostavnog naziva Betmen, izlazi 25. juna 2021. godine.

Iste godine, stiže i Odred otpisanih, film za koji niko baš nije siguran da li je u pitanju nastavak ili ribut istoimenog ostvarenja iz 2016, ili nijedno od navedenih. Znamo da će to biti pokušaj iskupljenja Džejmsa Gana, šutnutog iz Marvela, koji će ne samo biti zadužen za scenario, već i za režiju ovog filma. Priča se da će tu biti zastupljeni mnogi novi likovi, tako da ostaje da vidimo da li će se ignorisati prethodno delo istog naziva, a ovo nam dolazi 6. avgusta 2021.

Treći projekat koji je DC najavio, pomalo iznenađujuće, uključuje životinje poznatih superheroja. Ovi ljubimci svakako postoje u stripovima, ali je pitanje kako će njihove avanture biti prenesene na veliki ekran. Mnogi pretpostavljaju da će u pitanju biti animirano ostvarenje, jer to deluje kao najbolji način za ovako nešto. Super ljubimci stižu 21. maja 2021.

rns7c4xpymbezudrlqgr Silvester Stalone planira da snimi film o Edgaru Alanu Pou naslovna kola Najčuveniji filmski automobili www.lionsgatepublicity.com Uživajte u ovim filmovima za Dan zaljubljenih Promil do kraja Filmski februar · · · · ·