Crvi - press fotografija - u koloru - web
KULTURA · muzika

Udružena s američkim „Gezellig Records“, muzička etiketa „Više manje zauvijek“ ponosno predstavlja album “Piše nam se dobro“ beogradskog alternativnog rok benda „Crvi“.

„Crvi“ su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se muzički razume i nadopunjuje. Sastav benda čine Damjan Babić iz bendova „Kriške“, „Lollobrigida“ i „Zemlja Broj 9″, Ivan Skopulovič i Marko Benini iz benda „Bitipatibi“, te Vladimir Pejković.

Album prvenac Piše nam se dobro zvučna je kulisa Munchovog Krika 21. veka. Predstava za one koji možda ne razumeju, te realnost za one koji shvataju težinu ironije koju naslov albuma stavlja pred nas. Kao što je njihova muzička misao direktna i neposredna, tako i Piše nam se dobro precizno secira nemogućnost bega od neotkrivenog i neminovnog.

Ono što bend na svom debitantskom albumu isporučuje tvrdokorna je energija i transcedencija u nepoznato, jer šta nam drugo preostaje nego da uživamo u svakoj nelogičnosti, nesavršenosti i ironiji koju nam život pruža. A ova zbirka pesama i nije ništa drugo nego soundtrack za isti. Album je snimao Goran Crevar u beogradskom studiju Digimedia tokom 2016. godine, autor tekstova kao i većine muzike je Damjan Babić, dok je za produkciju odgovoran Vladimir Pejković.

Svojim drugim singlom Lažem i kradem objavljenim sredinom novembra 2016. godine Crvi osvajaju mnoge regionalne top lestvice otkrivajući kroz video spot estetiku benda, i ono što će postati fotografija albuma. Režiju video spota potpisuje Mina Đukić, jedna od najboljih srpskih rediteljki mlađe generacije, dok je fotografiju i naslovnicu albuma grafički uredio i oblikovao Filip Martinović.

Album je kao download po principu “plati koliko želiš“ dostupan na adresi i stranici što znači da se može preuzeti i besplatno.

15585280_1012802072198443_9127595250409813583_o_cover Gregorian u Hali sportova цоверсупернатурал Beogradski Sindikat i KKN na Supernatural festivalu coverbobdylan Bob Dylan najavio izlazak novog studijskog albuma coverjosipalisacnovisad Josipa Lisac će nastupati i u Novom Sadu · · · · ·