bg
PULS GRADA · gastro

Danas, restorani i kafići zaista veliki publicitet mogu da stvore uz pomoć Instagrama. Zahvaljujući ovoj društvenoj mreži, ne samo da može biti prikazana unutrašnjost objekta, već budući gosti mogu dobiti sjajan uvid u meni restorana. A onda mogu da dođu i uvere se da je sve ukusno, baš kao na slici.

Koji su to restorani u Beogradu koji odlično koriste Instagram za svoju promociju? I gde je hrana ukusna kao na slici?

1. Voulez Vous Beograd – Idealno mesto za one koji vole laganu, ukusnu i zdravu hranu. Mešavina balkanske, mediteranske i evropske kuhinje, sa ponekim modifikovanim receptom, i sve to po veoma pristupačnim cenama.

View this post on Instagram

Danas samo lagano 😊 #voulezvousbg #vracar

A post shared by Voulez-Vous Beograd (@voulez_vous_bg) on

2. Mala fabrika ukusa – Pravi restoran gde se sreću mešavina tradicije i novih ideja šefa kuhinje. Posebna pažnja se pridaje služenju i dekorisanju jela. Mesto za prave gurmane.

3. TORO Latin Gastrobar – Konceptualno mesto. Postoje i meniji za vegeterijance i vegane, kao i posebna jela bez glutena. Odlično mesto za porodične ručkove.

4. Homa restoran – Em što je sve ukusno, em možete doći sa svojim ljubimcem. A izdvajamo i prijateljsku atmosferu koja je uvek prisutna. Nema greške.

5. ID restoran – Prekrasno mesto da se svrati na ručak ali i na kafu, ulazi se kroz park, i to daje poseban šmek ovom mestu. U proleće i leto je posebno zanimljivo doći ovde.

6. Franš – Mesto za susret sa prijateljima i pojedine poslovne sastanke. Restoran postoji od 1982. godine, i ako niste bili u ovom čuvenom restoranu, vreme je da ga što pre posetite.

7. Lorenzo & Kakalamba – Od enterijera preko hrane, sve je neobično i nezaboravno. I za sva jela koja želite da okusite, budimo realni, trebaće vam nekoliko poseta minimum. Ako ne postanete redovni gosti, što nije nemoguće.

View this post on Instagram

Prijatno :)

A post shared by Restaurant Lorenzo & Kakalamba (@lorenzokakalamba) on

8. Mezestoran Dvorište – Pažnja, tvrdi se da je krempita ovde najbolja u gradu. A kuhinja je balkanska i mediteranska, i slobodno se opustite uz neko lepo vino kada ovde jedete.

View this post on Instagram

No comment….

A post shared by Mezestoran Dvoriste (@mezestoran) on

9. Restoran Vodenica – Kada gledate Instagram nalog, videćete i snimke iz kuhinje, Da se pokaže kako to majstori rade! Riba i morski plodovi su prava poslastica u ovom restoranu.

10. Creperie Haris – Ljubitelji palačinki ovo je mesto za vas! A koliko su sjajne fotografije na Instagramu toliko je sve i ukusno. Ovde je pravi raj za nepca.

cover Čarobni bejgl Kitchen Bar 27 Kitchen bar 27: Prava internacionalna kuhinja Dušanovački cvet Dušanovački cvet: Vrhunska nacionalna kuhinja DSCF3871 Srpska kuća piva: Pravo mesto za najbolji domaći gutljaj ·