adidas žurka
U VAZDUHU · promo

Nakon Pariza, odakle je krenula „mreža“, i Beograd je uhvaćen u ovu zabavnu klopku u kojoj su se našli muzičari Sara Jo i Đorđe Miljenović, glumci Boki Perić, Vlada Aleksić i Slaven Došlo, model Đurđa Stojiljković, reper Struka, košarkaš Branko Lazić, influenseri Andrija Jo i Lea Stanković, ali i mnogi drugi. Sve ovo se desilo u okviru velike adidas žurke na kojoj je predstavljen novi model ovog brenda – DEERUPT, u čijem se DNK nalazi upravo mreža.

Prvenstveno upotrebljena na adidas siluetama za trčanje iz 1980-ih godina, ključni detalj New York runner i Marathon Training modela, mreža sada obuhvata čitavu DEERUPT siluetu – neobičnih je proporcija i jarkih boja. Kao osnovni princip dizajna, pored istorije i tradicije popularnog brenda, ilustruje i urbano planiranje, arhitekturu i prirodu. Osim odvažnog i minimalističkog izgleda, DEERUPT se odlikuje i izuzetno laganom konstrukcijom sa rastegljivim gornjim delom, uz unutrašnjost koja osigurava potpunu stabilnost stopala i pruža mu svu neophodnu podršku.

„Nedavno sam po prvi put boravila u glavnom gradu Francuske, koji je na mene ostavio ogroman utisak. adidas je svoj novi model predstavio u fenomenalnom ambijentu Luvra, koji je za ove potrebe bio preuređen u znaku mreže. Sve je izgledalo fantastično, baš kao i nova silueta. Estetika same patike me je privukla na prvi pogled, a kako je u mom životu komfor jako bitna stavka, DEERUPT se apsolutno uklapa u ovu filozofiju zbog čega ću ga definitivno nositi u svim prilikama tokom ovog proleća”, objasnila je pevačica Sara Jo.

I dok je prostor, baš poput pariskog Luvra, čitav bio u znaku mreže, prisutni su uživali u mnogobrojnim zanimljivim aktivacijama, gde su pokazali svoju kreativnost, okretnost i fotogeničnost, pa su originalnim fotografijama uz haštag #DEERUPT zaposeli društvene mreže.

Danas je DEERUPT glavni svetski hit koji je postavio nove standarde u dizajnu i primeni ovog neobičnog paterna, a evo šta mreža znači za mladog glumca Bojana Perića.

„Kada neko spomene mrežu, prvo pomislim na ono što lopta zatrese kad momci iz ekipe za koju navijam postignu gol! Mreže ovog puta svakako nije manjkalo. DEERUPT je uhvatio i mene, zato jedva čekam lepo vreme, da mogu svima da pokažem patike koje su me upecale čim sam ih video”, rekao je kroz smeh.

Kolaž McDonald's McDonald’s vas vodi na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Moskvu DSC00245-cover Gudmark Group: Novo ruho sportske dvorane Rosa Erkić i Nemanja Brković, kompanija Bambi Plazma najomiljenija kod potrošača ECN_17444_Hyaluron_Filler_8_PR_Print(300dpi) Eucerin: Pravi je momenat za efikasnu „antiage“ negu · · · ·