Beogradski noćni market
U VAZDUHU · grad

Prvi Beogradski Noćni Market održaće se na pijaci Bajloni u petak 17. juna sa početkom od 18 časova. Ukoliko ste zaboravili na pijace i kupovinu od domaćih proizvođača i svoje potrebe zadovoljavate isključivo u velikim supermarketima i tržnim centrima trebalo bi da znate da mali proizvođači sigurno jesu ako ne bolji od velikih, a ono svakako konkurentni.

Zdrav život podrazumeva i zdravu ishranu a ima li boljeg mesta od pijace da kupite nešto što je brižljivo uzgajano i onog trenutka kada je ocenjeno kao zrelo, izneto na pijacu? Ako imate nedoumica oko onoga šta možete da kupite na pijaci pitajte nekog starijeg, nekoga ko još uvek ima „svoje ljude“ u ovom ili onom delu grada.

Beogradski Noćni Market je manifestacija koja se organizuje uz podršku Grada, JKP “Gradske pijace” i Turističke organizacije Beograda. Na prvom marketu očekuje se blizu 100 izlagača iz oblasti hrane, delikatesa, pića, dizajna i umetnosti. Izlagači će se predstaviti na tezgama, a pijačne tezge biće raspoređene po tematskim ulicama. Za prvu lokaciju i pijacu odabrana je Bajlonijeva pijaca, a na njoj će posetioci moći da se upoznaju sa mnogobrojnim proizvođačima i to ne samo hrane, već i starih zanata, i sve to uz bogat muzički program.

Dok razgledate štandove sviraće odabrani ulični svirači, capoeira grupa i bend ZaBeat. Sledeći Noćni Marketi zakazani su za početak jula i u septembru:

– pijaca Kalenić 1.7.2016.
– pijaca Senjak – septembar 2016.

Jedriličarstvo u Beogradu Belgrade Cruiser Cup – spremite se za jedrenje Laguna Noć knjige Najveća „Noć knjige“ do sada Radisson Blu plaža Leto u Beogradu: Otvaranje velike peščane plaže Favela ponovo počinje sa radom (foto: Marko Ostojić) Otvaranje Favele: Beogradska oaza na vodi uz Bebi Dol ·