Beosport rančevi
PULS GRADA · shopping

Svako ko kupuje bilo kakav ranac bi trebalo da proveri koja mu veličina najbolje odgovara. Uverite se da se visina ranca proteže od približno dva inča ispod lopatica do nivoa struka ili malo iznad struka. Minimalni zahtevi za kvalitetan klasični ranac trebalo bi da su obloženi rameni kaiševi, obložena leđa sa ventilacijom, ojačanja u vidu štapova (za hiking) i odvojena pregrada za knjige i laptop.

Preporučuje se da teže predmete poput laptopa ili velikih udžbenika nosite bliže donjem ili leđnom delu ranca. Za flašice za vodu, obično se koriste bočni džepovi koje bi svaki kvalitetan ranac trebalo da ima.

Ispod vam predstavljamo izbor rančeva iz Beosport asortimana:

THE NORTH FACE Jester Backpack

The North Face Jester je prevashodno školski ranac koji pokriva sve potrebe savremenog studenta ili đaka. 15-inčni džep za laptop u glavnom odeljku i nekoliko knjiga sa druge strane i dalje ne čine ranac prepunim. Kapaciteta 26 litara je optimalna veličina ranca i za vannastavne aktivnosti – mrežica za jaknu i flašicu za vodu pružaju dovoljan konfor u trenucima vožnje biciklom ili šetnje u parku.

DC SHOES Mens Grind II Backpack

DC Shoes ranac je prvenstveno namenjen skejterima. Odlikuju ga: glavna pregrada, prenosni džep za lapotop, 2 bočna mrežasta džepa, prednji kaiševi za skejtbord sa plastičnim kopčama, unutrašnji organizator, podesivi kaiševi sa integrisanom ručkom, postavljeno donjište, air mesh leđni deo. DC Shoes poseduje i diskretan beli logo na frontalnom delu.

SUPERDRY Mono Tarp

Superdry Rope Mono Tarp je praktičan ranac sa višenamenskim pregradama, uključujući postavljeni džep za 17-inčni laptop i spoljašnji džep za mobilni telefon i slušalice. Ovaj ranac ima kapacitet 21 litar i povećanu udobnost koju obezbeđuje zadnji zid koji pruža protok vazduha i postavljeni rameni kaiševi koji ne žuljaju ramena. Superddry logo preko frontalnog dela ranca nedvosmisleno daje do znanja o kom je brendu reč.

QUIKSILVER 1969 Special Backpack

Specijalno retro izdanje Quiksilver rančeva „1969“ krase veoma praktične karateristike. Uz 2 zip pregrade sa unutrašnjim prenosnim džepom za 15-inčni lapotop dobija se prostor od 28 litara – dovoljnih da se spakuju sve stvari za školu, fakutlet, posao. 2 bočna i 1 prednji zip džep čine ovaj ranac idealnim za klasične potrebe savremenog čoveka.

O’NEILL Boarder Backpack

30-litarski Quiksilver Boarder ranac ide svuda sa vama. Sa podesivim kaiševima i leđnim delom koji obezbeđuje ventilaciju i dodatnu udobnost, koristićete ga i u avanturama i na poslu zahvaljujući unutrašnjim pregradama za laptop, knjige, mobilne uređanje itd. Donjište ovog ranca je otporno na vodu, tako da su sve vaše stvari dobro zaštićene.

THE NORTH FACE Terra 50 Hiking Backpack

North Face Terra 50 ranac za hiking dizajniran je da bude tanji i lakši od predstavnika ove kategorije, što ga čini udobnim i jednostavnim kako za nošenje tako i za duge šetnje. Sa zapreminom od 52 litra obezbeđuje dosta prostora. Podesivi rameni i pojasni kaiševi dopuštaju delimičnu preraspodelu težine sa leđa na bokove. Vertikalni leđni kanal obezbeđuje cirkulaciju vazduha, dok mrežica između džepova smanjuje vlagu i poboljšava udobnost. Pristupačna cena, velika količina skladištenja i visok nivo udobnosti, čine ovaj ranac pametnom investicijom.


Letnja sezona zatvorena belim patikama The Spot: Letnja sezona zatvorena belim patikama kofercover Head Case: Urnebesna navlaka za vaš kofer page_cover_letnjekrpice City letnja preporuka #18: Morske krpice domaćih brendova pageadidas City letnja preporuka #15: Nove adidas patike za moderne nomade · · ·