Beosport
PULS GRADA · moda

Može se reći da je jeans vrsta odeće koja se od samog nastanka smatra najautentičnijom i najuniverzalnijom vrstom materijala u istoriji mode. Kauboji, hipici, reperi, rockeri – svi oni, ostavili su svoj, posve drugačiji pečat na ovu temu, a danas smo na više-manje, isti način međusobno povezani ličnim interpretacijama kako ga nositi i s čime kombinovati.

Uzevši u obzir opštu zastupljenost stilova koji su sada aktuelni, nije ni čudo da se u poslednjih desetak godina, jeans nametnuo kao komad koji se viđa svuda – od gradilišta do crvenog tepiha.

Nasuprot onome što je jeans nekada bio – radna odeća, basic i casual – sada je to komad koji zauzima visoko kotiranu poziciju u svetu mode. Od šortseva i sukanja, do obojenih i umetnički ukrašenih modela – da ne spominjemo namerno oštećene jakne, prsluke i kombinezone, zajedničkim snagama doveli smo denim na novu, zapanjujuće moćnu ravan. I uživamo u tome!

U svim Beosport prodavnicama, trenutno je u toku akcija 20% popusta na sav džins!

1. PEPE JEANS NEW BROOKE LADIES

NEW BROOK model je jedan od Pepe Jeans “zvezda”. Slim fit, standardni struk i uska nogavica grle telo zadržavajući udobnost. Njihova karakteristika je zip detalj na prednjem desnom džepu sa sitan novac.

2. G-STAR RAW ARC 3D SLIM MENS

The Arc tehnika izrade jeans-a koristi 3D Denim pristup konstrukciji – originalni koncept koji je osmislio brend G-Star Raw – kroj koji se prilagođava onome ko ga nosi. Arhitektonska forma nogavice obavija se oko noge pomoću umetnutih panela i tako obrće unutrašnje i spoljašnje šavove što u prevodu znači slim fit koji je ujedno udoban i pokretljiv.

3. SUPERDRY EMMINS DUNGAREE OVERALLS

Ultimativni povratak u 90-te. Retro džins kombinezon obeležio je čitavu jednu deceniju. Karatkeristični detalji prednjeg džepa, ukršteni kaiševi preko ramena i prostrani prednji i zadnji džepovi čine EMMINS Superdry kombinezon od klasičnog blue jeans-a odličnim “statement” komadom za ovu jesen!

4. GARCIA JEANS LUISA LADIES

Osnovni slogan brenda Garcia Jeans je Proizvod sa karakterom. Karakter formiraju izbori koje donosimo tokom života. Određuju naš lik. Budi konvencionalan ili prati svoja pravila. Igraj na sigurno ili budi nepredvidiv. Drži se onoga što ti je poznato. Ili budi otvoren za sve što ti nudi ovaj svet. Karakter je imati hrabrost da se suočite na svoj način sa životom. Na tom putu, LUISA model sa je vaš idealan saputnik. Medium blue denim od 100% pamuka!

5. G-STAR RAW D-STAQ 3D SUPER SLIM MENS

Kombinujući čvrste džepove sa savršenim 3D krojem – konceptom koji je osmislio i razvio G-Star Raw, D-Staq farmerke su savremena interpretacija radne odeće od denima. Robusni detalji daju snažan izgled i poboljšanu funkcionalnost. Stretch denim i ektra-uzan kroj čine da ovaj model precizno prianja u telo i kreće se s vama.

6. PEPE JEANS JOEY TAPER CARTOON LADIES

Još jedna „zvezda“ iz kreativne radionice Pepe Jeans. Nesvakidašnji model za svakodnevne prilike. Upečatljiv i šaljiv cartoon print, udoban fit i 99% pamuk sa dovoljno elastana za udobnost – pravo malo jeans remek-delo!

pageparovistil Poznati parovi sa najviše stila Muškarci kao rekviziti Muškarci kao “rekviziti” u reklamnoj kampanji modne kuće Suistudio Getting-A-Leg-Tattoo-Is-Super-Easy-With-These-Clever-Tattoo-Tights Tattoo hulahopke: Bezbolna alternativa tetoviranju Fashion Selection 31. Fashion Selection u Belexpocentru · · · · · ·