Beosport kolaž
U VAZDUHU · trend

Granica između „streetwear“ pravaca je sve tanja. Različiti elementi raznovrsnih subkultura sve više zadiru u svet mode koji koristi svaku specifičnost da ih pretvori u trend.

Patike skoro da u potpunosti zauzimaju mesto džinsa u sferi interesovanja urbanih brendova, stoga ne treba da iznenadi kada se u prodavnicama sve češće susrećemo sa obućom napravljenom od materijala koji su nekada bili isključivo vezani za proizvodnju garderobe!

Streetwear pravac koji obuhvata veći deo Beosport asortimana, uzima sve veći primat orijentišući se prema skateboardingu, surfingu, longboard kruzingu – pokrivajući sve stilove od minimalističke klasike DC SHOES do provokatvnijih modela brendova poput SUPERDRY i PEPE JEANS.

Beosport u svom portfoliju pored pomenutih brendova ima u ponudi i modele savremenih kompanija kojima je pored trenda i mode izuzetno važan i ekološki aspekt proizvodnje i odriživosti životne sredine.

Jedan od takvih mladih brendova je španski NATURAL WORLD koji se u potpunosti proizvodi od 100% ekoloških materijala i pakuje u kutije od recikliranog kartona.

Tradicinalno odličan za outdoor sportove poput trekkinga i hikinga, tu je SALOMON – renomirani svetski brend čija pasija prema progresiji i razvoju tehničkih karakteristika proizvoda čini srećnom i pre svega sigurnom, armiju posvećenih fanova u njihovim aktivnostima u prirodi.

Šminka i frizura Trendovi u šminkanju i frizurama za jesen 2017. landscape-1482518765-untitled-12 5 manikira koji će obeležiti ovo leto pagecover Mace kao minđuše Milenijalci Milenijalke ne žele uspešnu karijeru · · · · ·