pageberetke
PULS GRADA · moda

Beretke su ponovo IN! Pregledajte Instagram profile svojih omiljenih poznatih ličnosti i modnih blogerki i nećete moći da ih izbegnete. To ne znači pak da ih svi nose na isti način, čak naprotiv.

Prirodno je da influenserke tako različitog stila kao što su Rijana, Elza Hosk ili Žanel Mari Lojd imaju i različite preferencije u vezi nošenja ovih prepoznatljivih francuskih kapa.

Ako još niste sigurni u svoj izbor i ne želite da sa beretkom izgledate kao tipičan turista u prvoj poseti Parizu, potražite inspiraciju u modnom stilu ovih poznatih dama:

1. Fej Danavej

Ako imate bujnu kosu, ugledajte se na Fej Danavej u filmu Boni i Klajd i malo nagnite kapu na stranu kako bi akcentovali svoju frizuru.

2. Rijana i Bela Hadid

Bela Hadid je priznala da najviše ceni Rijanin stil, što se da primetiti na ovoj slici gde obe nose istu kožnu beretku iz ovogodišnje jesenje kolekcije modne kuće Dior. Za 39 dolara i vi možete sebi priuštiti ovakvu trendi kapu.

3. Elza Hosk

Sa crvenom beretkom nećete pogrešiti, posebno kada je uparite sa naočarima sa crvenim okvirom kao prelepa Elza Hosk na slici iznad.

4. Negin Mirzaleji

Zvezda Instagrama, Negin Mirzaleji, je odlučila da nosi krem beretku zajedno sa kožnom jaknom i tako napravi savršen kontrast.

5. Kara Delevinj

Ne znamo da li je Kara Delevinj stvarno ljubitelj anarhije, ali svi se možemo složiti da joj beretka sa tim natpisom neverovatno dobro stoji.

6. Paola Mate

Blogerka Paole Mate se odlučila za tirkiz beretku. Kada vidimo koliko joj dobro stoji, nije nam jasno zašto ne viđamo više devojaka sa istom.

7. Žanel Mari Lojd

Žanel očigledno preferira sve nijanse sive. Njena kombinacija sive beretke i istobojnog džempera je prosto neodoljiva i sigurno ćemo je imati u vidu kada sledeći put budemo birali autfit.


Kape za zimu Najbolje trendi kape za hladne zimske dane hbz-gisele-kendall-index-1511308336 Najplaćeniji modeli 2017: Kendal Džener je skinula Žizel Bundšen s trona cover Kažite zbogom starim i zamenite ih novim trendovima za 2018. pagevictor Evolucija krila Viktorijinih anđela od 1998. do danas · · · · ·