Mastercard_cover
U VAZDUHU · promo

Gužva u saobraćaju i nedostatak parking mesta podstiču sve veći broj sugrađana na korišćenje javnog gradskog prevoza. Međutim, jurenje dopuna za nepersonalizovane kartice i sitnog novca ume da zakomplikuje i najopušteniji dan.

Sada je sve to iza nas, jer je Mastercard uveo plaćanje beskontaktnim karticama u javnom gradskom prevozu, tako da je vožnja prevozom laka kao 1, 2, 3!

1 – prisloni svoju Mastercard beskontaktnu karticu sa  simbolom na donju, posebno obeleženu polovinu validatora,

2 – sačekaj zvučni signal kao potvrdu da je transakcija bila uspešna,

3 – to je to, možeš da ideš dalje!

Mastercard beskontaktna plaćanja su sigurna zahvaljujući čip tehnologiji, a ovu vrstu plaćanja osim u prevozu možeš da koristiš na više od 8 miliona lokacija širom sveta, od kioska i fast food restorana, do bioskopa, supermarketa i benzinskih pumpi.

Za iznose do 1.500 dinara koje plaćate beskontaktno nije potrebno unositi PIN kod, te se sva plaćanja obavljaju lako i bez zadržavanja.

Uskrs Rajiceva Uskršnje akcije u Rajićeva Shopping Centru Vafel Mleko i lešnik Bambi napolitanke: Toliko kremastije da zaslužuju novo ime adidas žurka Beograd uhvaćen u mrežu: Kako je bilo na adidas žurki Kolaž McDonald's McDonald’s vas vodi na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Moskvu · ·