Raspust u MAU-1
KULTURA · art

Muzej afričke umetnosti tokom zimskog raspusta organizuje besplatan program za srednjoškolce pod nazivom „Boje Afrike – kreativne radionice i izložba radova“.

Zainteresovani učenici se mogu opredeliti da pohađaju kurs u jednom od dva termina:

grupa 1 – od 2. do 6. januara: Oslikavanje platna
grupa 2 – od 4. do 8. februara: Izrada nakita

Broj učesnika je ograničen na 20 po grupi i zato – prijavite se na vreme! U okviru svakog od dva petodnevna mini-kursa učesnici će se na uvodnom predavanju kustosa upoznati s temama koje će potom obrađivati na radionicama. Programom su predviđene dve teme i dve likovne tehnike uz pomoć kojih će kreirati samostalne likovne radove. Nakon završetka programa, u prostorijama Muzeja afričke umetnosti biće priređena izložba, a najuspešniji radovi nagrađeni.


tri izlozbe u KCBu Tri izložbe u Kulturnom centru Beograda Johannes_Vermeer_(1632-1675)_-_The_Girl_With_The_Pearl_Earring_(1665) Google je napravio virtualnu galeriju slika starog majstora Callum Morton's Monument # 32: Helter Shelter 2018 - Sydney Cont Javna umetnost koja je ostavila najviše utisaka u godini za nama Naslovna fotografija - Olja Ivanjicki (foto Krzysytof Barański, Fond Olge Olje Ivanjicki) Olja Ivanjicki: 10 fotografija i citata poznate umetnice · ·