tz
KULTURA · art

Volite iznenađenja? A ona koja ostaju zauvek? Avanturista ste? Onda jedan kreativan i inovativan projekat jeste za vas. Ako se nađete u Bruklinu i baš volite tetovaže možda je ovo idealan način da je i dobijete!

Poznati tattoo majstor iz Bruklina Scott Campbell, odlučio je da nagradi svoje mušterije i one koji veruju u njegov rad. Svi znamo da je jedno ako vi donesete nacrt za tetovažu tattoo majstoru, tačno znate kako će izgledati tetovaža (uz manje ili veće korekcije), a sasvim drugo ako se prepustite ruci umetnika. Ako volite nečiji rad, i smatrate da je tetoviranje umetnost, da li biste dopustili tattoo umetniku da vam istetovira ono što on hoće?

Scott Campbell je radio tetovaže Marcu Jacobsu, Penelope Cruz i Orlandu Bloomu, zaista je poznat umetnik, i stekao je ogromno poverenje među ljudima. To je bio osnov za njegov novi pop-up projekat koji se zove Whole Glory (na osnovu fotografije ste mogli zaključiti zašto). Princip dobijanja besplatne teotovaže je jednostavan:
1. Scott Campbell bira dizajn tetovaže
2. Onaj ko se odlučio na tetoviranje ne vidi tetovažu dok ne bude gotova

Dakle, pojedinac gurne ruku kroz rupu i Scott Campbell počinje da stvara magiju na njegovoj ruci. Da li verujete dovoljno tattoo majstoru da mu se ovako prepustite? Kada stavite ruku u rupu nema povratka. Ali, pazite, kada se istetovirate na ovaj način imate dvostruku dobit:
1. Remek-delo na svojoj ruci, koje je rad jednog od najboljih umetnika današnjice.
2. Imate super priču uz tetovažu.
Neke od radova koji su nastali kao rezultat ovog projekta pogledajte u našoj galeriji.

Scott CampbellOtvori galeriju
umetnost Liu Bolin: Nevidljivi čovek i poznate slike Akira Kurosawa ilustracije Kurosava: Crteži koji su prethodili filmovima starost Kakve bi mogle biti današnje generacije kada ostare? umetnost Slikanje svetlom po tropskim prašumama