lZOLeDuFJRcGUsZbjqBQ_puipui1
U VAZDUHU · životinje

Pui Pui je zec čiji se stil ne dovodi u pitanje. On je uz pomoć svog drugara, holandskog umetnika Mumitana, koji trenutno živi i radi u Tokiju, postao modna ikona, koja vešto nosi različite stilove.

Pui Pui, često na sebi nosi kreacije koje su inspirisane književnim likovima i poznatim ličnostima. U zavisnosti od raspoloženja, on se oblači u engleskog gospodina iz 19. veka, člana kraljevske porodice, fotografa, poslovnog čoveka koga kravata steže oko vrata, a ponekad samo želi da bude neprimetan i tajanstven kao Šerlok Holms. Njegov najbolji drugar Mumitan, stoji iza svakog odevnog predmeta koji Pui Pui nosi. Njegov osećaj za detalj je besprekoran, a mala trodelna odela su sašivena sa neverovatnom posvećenošću tako da svaki detalj pa i dugmad imaju svoje mesto. Više o stilu za koji se zalaže mali zeka i njegov lični dizajner, ujedno i najbolji drug, pogledajte u našoj galeriji.

Besprekorno obučeni zekaOtvori galeriju
Mačke i krugovi Zašto mačke uvek sede u centru kruga page-cover-zivotinje Fantastični svet životinja jednog francuskog umetnika cover Poznate glumice i glumci među životinjama tennis-ball-mouse-home-5[6]_cover Loptice sa Vimbldona su postale kućice za miševe · · · ·