Beth Ditto kreirala za bucmaste
PULS GRADA · moda

Pevačica benda Gossip, Beth Ditto često je bila u prilici da na velikim binama tokom koncertne aktivnosti benda pokaže koliko stila ima. Za razliku od njenih koleginica koje bez problema ulaze i u veličinu „xs“ za Beth je „xl“ nešto primereniji broj, ali glamur i praktični problemi nikada nisu imali mnogo zajedničkog. Stoga je fenomenalna Ditto odlučila da za sebe i sve devojke poput nje napravi kolekciju garderobe koja će izgledati i moderno i glamurozno, ali koja nikoga neće primoravati da se oseća loše jer je večerao!

Prema rečima same autorke kolekcije za nešto krupnije devojke, ideja da bi zbog popularnosti morala da trpi neprijatne sugestije i savete ljudi koji žele da joj „pomognu“ da se transformiše i na crvenom tepihu odjednom postane prava senzacija nije je nikada zanimala. Kao tinejdžerka obično je od jeftinih komada odeće pokušavala da izvuče maksimum tako što bi ih teglila, parala ili asimetrično zašivala, a sve u nadi da će za svoju građu napraviti nešto u čemu će joj biti prijatno i što će voleti da nosi.

Dizajneri su je rado oblačili, utrkujući se da pogode njen pomalo izvitoperen ukus, ali je Beth i dalje najviše uživala u onome što bi sama skrojila. Budući da je osetila revolt što devojke njene građe nisu u prilici da nose zanimljivu dizajniranu odeću, samo zato što nisu „neko“ ova sjajna žena je rešila da takvu nepravdu prekine kreirajući svoju prvu kolekciju za moderne buckice!

Beth Ditto je našla pravu meru između modernog i neobaveznogOtvori galeriju
Kaputi za jesen 2016. Najbolji kaputi sa Nedelje mode za sezonu jesen/zima 2016. Rihanna postala dizajnerka Fenty X Puma: Rihanna oduševila publiku svojom prvom kolekcijom cover Style File: Grace Jones Nedelja mode u Njujorku Najglamuroznije večernje haljine sa Nedelje mode u Njujorku · · ·