Beyonce
U VAZDUHU · urban flash

Muzička ikona, modna diva i majka – preslatka i popularna Beyoncé još jednom je dokazala da se nalazi u samom vrhu uticajnih žena današnjice.

Čuveni časopis Time objavio je svoju kultnu listu 100 najuticajnijih ljudi za 2014. godinu, a naslovnoj stranici ovog izdanja našla se predivna Beyoncé čiji je profil napisala Sheryl Sandberg. Sandberg je poznatu pevačicu opisala kao nekog ko ne sedi prekrštenih ruku već se u raznim poljima bori za bolji svet, a sama Beyoncé je na snimanju za naslovnicu izjavila kako je njena majka bila ta koja je najviše uticala na nju, te da je ona postala snažnija kada je i sama dobila ćerku.

Osim toga, Beyoncé je dodala kako joj to što se našla na ovom mestu veoma znači, budući da se činjenica da je tu ne odnosi ni na modu ni na muziku, već na njen uticaj na kulturu uopšte. Uz ovu slavnu tamnoputu divu na listi časopisa Time našle su se i mnoge druge važne žene današnjice, među kojima i Amy Adams, Hillary Clinton, Marina Abramovic i Miley Cyrus.

Vojvotkinja od Kembridža Čuveno vereničko prstenje slavnih Game of Thones Kako bi izgledali junaci serije „Game of Thones“ da su živeli devedesetih Grafikoni Duhoviti grafikoni razotkrivaju (kvazi)probleme zapadnog sveta Lupita Nyong’o Magazin People proglasio Lupitu Nyong’o najlepšom ženom na svetu · · ·