Beyonce & Topshop
PULS GRADA · moda

Ivy Park je dugo očekivana modna linija sportske odeće nastala u saradnji popularne pevačice Beyoncé i već priznatog brenda Topshop.

Kolekcija koja se nedavno pojavila uključuje više od 200 različitih odevnih predmeta za širok spektar sportova, koje je pevačica napravila uz pomoć glavnog dizajnera Topshopa Philipa Greena. Kolekcija je kako već po imenu možete da pretpostavite posvećena ćerki popularne zvezde, ali i uspomeni na svakodnevne treninge koje je sa ocem imala u jednom parku.

Baš kao i Rihanna, i Beyonce se iz muzičke preselila u modnu industriju, iako nismo sasvim sigurni da li je u pitanju samo privremeni hobi nastao u trenucima dokolice, nedostatka volje i želje da se peva, i razgranavanjem biznis lanca i na druge industrijske grane. Prvi reklamni video se pojavio, i ne izgleda nimalo loše…

Svi komadi iz kolekcije biće od 14. aprila dostupni u Topshop prodavnicama, a porudžbine će moći da se vrše i preko interneta. Moderna i udobna, to su bile ključne reči prilikom kreiranja ove odeće, jer je uzimano u obzir da ovakva garderoba mora biti pogodna za nošenje u prirodi, ali i u zatvorenim prostorima. Prema rečima simpatične Beyonce, njena namera jeste da izbriše jasne granice između sportske garderobe i onoga što se zove trendi brendovima i krpicama uopšte. Ona želi da nastavi u pravcu jasne podrške onim ženama koje znaju da je lepota više od pukog spoljašnjeg izgleda, i da se ona mora posmatrati i graditi u celosti, a to znači da lepa žena mora biti i fizički snažna!

Beyonce je predstavila svoju liniju sportske odećeOtvori galeriju
Najbolje patike Patike koje odlično idu uz odelo LTB Jeans LTB Jeans: Nova moda u Srbiji image kampanja sa logotipom i datumom 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week – kad moda zavlada gradom Modne prepravke Vreme je za modne popravke i prepravke · · · ·