Kako izgledaju bez šminke
U VAZDUHU · pop trash

Veliki broj žena je svestan da posle određenog broja godina svežina lica nije ista kao kada ste imale 18, i zato malo šminke može da popravi stanje. Loša, neprospavana noć, trudnoća ili prehlada takođe mogu da pokvare izgled kože i žene znaju kako da uz pomoć korektora, pudera ili drugih sitnih kozmetičkih „pomoćnika“ učine da izgledaju dobro, kao u danima kada se tako i osećaju. Među slavnim damama važi pravilo da su neke od njih veoma privlačne, takoreći pravi seks simboli – namera nam nije da vređamo dame koje se ne uklapaju u pravila o tome šta znači izgledati dobro, na protiv!

Mediji su generalno nemilosrdni, naročito prema ženama za čije slabosti znaju, a to konkretno znači da će paparaco najviše uhoditi onu damu o kojoj se mnogo priča. I dok u svetu muškaraca, oni gle čuda – stare baš kao vino, a niko ne spominje tamne strane nesigurnih muškaraca, žena bi trebalo da prekrije svaki nedostatak, i nastoji da izgleda baš kao da će zauvek ostati devojčica.

I da ova priča ne zaliči na ono – šta je starije koka ili jaje, pogledajte u našoj galeriji, kako se sa zahtevima lepote nose poznate dame. Neke od njih više izgledaju kao da neradnim danima nemaju volju da žive, a ne kao da su spremne da još jedan dan dokazuju koliko su zanosne!

Ko bi rekao da Jennifer Lawrence toliko konturiše svoje liceOtvori galeriju
I oni su išli u školu I oni su išli u srednju školu Misterija Megahitovi na poček: Misterija i komentari Nomen Est Omen Da li je Emili bila studentkinja šumarstva?: Egzotična imena u folku, popu i roku Đavo Crnooki đavole, ti mi dušu razbole: Đavo u folk, pop i rok rimama · · ·