FRS_4983cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

U cvećaru BG Buket stižu jesenji varijeteti i nove boje. U skladu sa prirodom koja se menja i koja je u jesen za mnoge najlepša i najživopisnija, u cvetnim aranžmanima i buketima dominiraju žute i krem boje, zatim sve nijanse narandžaste, braon i bordo boje.

Kako se u svećari BG Buket uvek polaže na originalnost i neobične aranžmane, cveću društvo prave i jesenji plodovi kojih ima u izobilju kao što je šipak (Rose Roseship) i ukrasne trave koje cvetaju u jesen kao što je na primer Cortaderia – Pampas.

Jesen je vreme kada se ukrasne trave sade u dvorišta ili na terase, atraktivne su biljke čije cvetanje počinje u septembru i koje podnose niže temperature. Cvet takvih biljaka može da traje do decembra odnosno prvih jačih mrazeva. Najatraktivnije takve biljke su Vres (Calluna Vulgaris) i Erica Gracilis.

Od saksijskih biljaka atraktivnih po plodu u cvećari BG Buket izdvajaju veoma popularne ukrasne papričice.

BG BuketOtvori galeriju

cover Prošetajte kroz zamak poznatog filmskog glumca Naslovna fotografija  (foto elevationupgrade.com) Las Pozas: Nadrealističke građevine usred meksičke prašume cover Kako da preuredite radni prostor bedbannercover Ovaj krevet ima sve · · ·