BFF_SELFIE_4700x1900px_cmyk-300dpi_cover
PULS GRADA · lepota

Da li si do sada bila na naslovnoj strani nekog magazina? A da li si to ikada poželela? Ne, ne moraš da budeš top-model ili VIP persona. Postoji još jedan način – dovoljno je da koristiš BIC Miss Soleil brijače.

BIC Miss Soleil je brijač romantičnog i veselog dizajna namenjen svim devojkama i ženama koje teže prirodnoj lepoti. Ovaj brijač ima ergonomski prilagođenu cvetnu dršku koja olakšava brijanje osetljivih zona na koži. Nežan je i moćan u isto vreme, a sa svoje tri oštrice i dvostrukom lubrikant trakom, obogaćenom vitaminom E, obezbeđuje glatko i nežno brijanje, a kožu čini mekšom i ženstvenijom nakon upotrebe.

BIC Miss Soleil je za sve BIC dame i ovog proleća pripremio kreativnu igricu i fenomenalno iznenađenje!

Pokažite svoju kreativnost uz pomoć BIC aplikacije i zajedno sa svojim drugaricama dizajnirajte same svoju naslovnu stranicu. Sve što je potrebno da uradite jeste da odete na Google ili App Store i besplatno skinete BIC Bff club aplikaciju. Uz pomoć aplikacije napravite svoju naslovnicu i postavite je na www.misssoleil.com, ili na svoj Instagram profil sa haštagom #misssoleil.

Najkreativnija fotografija, po odluci stručnog žirija, osvojiće fotografisanje za naslovnu stranu City Montenegro magazina. Konkurs traje do 30. aprila 2017.

Više informacija potraži na www.misssoleil.com

Natalie Portman Seksi uloge Natalie Portman za sajt 2_cover Manufaktura – brend prirodne kozmetike health, nutrition and beauty concept - clean face of beautiful y Prolećna nega lica Dr Grandel BEAUTYGEN: Tajna crvenog snega · ·