Biciklisti Njujorka
fotografija

Njujork je, kao i svaka značajna metropola, kada je u pitanju moda glavni krivac što se mnoge stvari rade, nose, kupuju jedu i piju, a od nedavno je i biciklizam postao stvar trenda i možda prestiža.

Fotograf Sam Polcer napravio je snimke biciklista i njihovih omiljenih pratilaca na drumovima u svim delovima ovog najmnogoljudnijeg američkog grada. O svakoj osobi koju je ikada fotografisao napravio je kratku priču, koja podrazumeva i priče o njihovim biciklima i navikama koje imaju kada se bave ovakvom rekreacijom. Na kraju su fotografije bile sakupljene i našle se zajedno sa tekstovima u vinilno-književnom izdanju, pod nazivom New York Bike Style. Poput kakvog modnog magazina ovakva literatura mogla bi da bude idealno štivo za vaš godišnji odmor.

Biciklisti NjujorkaOtvori galeriju
Skulpture od peska Najbolje skulpture od peska Dečija igra Kako se igraju deca širom sveta Martin De Pasquale: Neverovatne foto manipulacije Martin De Pasquale: Neverovatne foto manipulacije Smešne fotografije sa venčanja Smešne fotografije sa venčanja · · · ·