Big Fashion
PULS GRADA · shopping

Beograd je bogatiji za još jedan tržni centar, a stanovnici glavnog grada dobili su atraktivno mesto okupljanja koje će biti novi centar pažnje. Big Fashion, smešten u Višnjičkoj ulici 84, nedavno je otvorio svoja vrata svim posetiocima i ljubiteljima dobre zabave i prijatne kupovine.

Sa maloprodajnom površinom od preko 32.000m2, Big Fashion sadrži dva nivoa sa velikim brojem raznovrsnih prodavnica i treći nivo posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi. Pored IDEA supermarketa, Cineplexx bioskopa sa 8 sala, dečje igraonice, restorana poput McDonald’s-a i KFC-a i raznovrsnih uslužnih delatnosti, posetioce očekuje veliki broj međunarodnih i domaćih brendova kao što su H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Fashion&Friends, Pandora, Dexy Co Kids, Sport Vision, CCC, Shoestar, kao i brendove koji se po prvi put pojavljuju u Srbiji – Tezenis, Funky Buddha, Oxette i drugi.

Projekat Big Fashion deo je kompanije Big Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 58 šoping centara širom sveta, uključujući 27 šoping centara u SAD i 3 u Srbiji.

photocover876 Backstage dance store: Prodavnica baletske i plesne opreme Shopping Night Grazia Shopping Night _BRC8695_cover1 Nova Dechkotzar kolekcija: Premium edicija fotka radnja_cover Vintidž Šmizla na novoj adresi · · · ·