Bikini kroz istoriju
PULS GRADA · moda

Svakog leta isto pitanje – da li da kupite novi bikini ili da nosite onaj stari? Ali da li ste se ikada zainteresovali da se upoznate sa istorijom razvoja ovog neverovatno važnog odevnog predmeta. Nije bilo lako našim bakama i prabakama kada bi poželele da pođu na kupanje, nekada stigma, a danas obavezan odevni predmet, osim kada se ne odlučite za nudističku plažu.

Čuveni „vintage“ stil odavno je ponovo popularan. U uređenju stana, modi, dizajnu – gotovo svuda gde za takvim vizuelnim izrazom ima potrebe. U našoj galeriji nalaze se fotografije devojaka i žena u bikinijima kakvi su bili popularni u proteklih više od pola veka. Dezeni i šare, ali i modeli mogu vam danas poslužiti kao izvor inspiracije za još jedno leto i još jednu bikini dilemu.

Kroz istoriju samo u bikinijuOtvori galeriju
Ellesse Fresh Mornings – City Evenings: Nova ellesse kolekcija za muškarce i žene Crno-belo Kako da crno-belu kombinaciju nosite na sasvim nov način Coachella 2015. Coachella 2015: Poznati na muzičkom festivalu Crno-belo Lanvin53453543eztrzrtz45345 Top šest trendova za novu sezonu ·