BIO OIL SRB cover
U VAZDUHU · promo

Bio-Oil, jedan od vodećih svetskih brendova za negu kože, posebno razvijen kako bi obezbedio efikasna rešenja za različite tipove kože, sada je dostupan i na srpskom tržištu.

Proizvod pomaže u prevenciji nastanka strija, ožiljaka i neujednačenog tena, a takođe je efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. Bio-Oil nalazi se u kategoriji veganske kozmetike, nije testiran na životinjama i bezbedan je za upotrebu kod trudnica.

Bio-Oil je proizvod za negu kože sa brojnim delotvornim svojstvima i može se koristiti za negu tela, ali i lica. Formulacija Bio-Oil-a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi (podlozi). Proizvod poboljšava izgled novih i starih ožiljaka, pigmentnih promena na koži, a vrlo je efikasan i u prevenciji formiranja strija koje mogu nastati kao posledica brzog rasta u tinejdžerskom periodu ili naglog porasta težine.

Bio-Oil je od sada dostupan i na tržištu Srbije u Lily drogerijama i bolje snabdevenim apotekama u pakovanjima od 60ml.

eko EKO poklanja stan i 1.000 evra svaki dan Zlato za UM Beograd i kampanju Fanta na SEMPL festivalu Zlato za UM Beograd i Fantu na „SEMPL“ festivalu Emina Jahović Emina Jahović novo zaštitno lice brenda Extreme Intimo Lansirana beskontaktna prepaid MasterCard platna kartica Pravi izbor za mlade: Beskontaktna pripejd platna kartica · · ·