Bioskop u kući
U VAZDUHU · tech/web

Tvorci „singl“ kućnog bioskopa su Japanci, a kako kažu, ideja je proizašla iz jednostavne činjenice da većina Japanaca, a naročito onih porodičnih tipova najviše voli da pogleda film u miru i samoći, bez razgovora sa ženom, devojkom ili drugim članom porodice, zapitkivanja ili kakvih drugih vrsta ometanja. Ono što su osmislili nije sasvim rđavo, mada istina izgleda nekako kao teleportovano iz starih crno-belih filmova o budućnosti.

Kada vam neko pomene kućni bioskop verovatno vam na pamet najpre pada neka raskošna vila u kojoj postoji bazen, i teniski teren, a naravno da postoji, umesto sobe za bilijar i soba za relaksaciju i uživanje, sa posebnim kućnim bioskopom. Ako ćemo iskreno, imao je i Broz takvu sobu, ali mnogo godina pre nego što se pojavio Solo Theatar.

Na koji način funkcioniše ovaj sasvim neluksuzni bioskop? Uz pomoć vašeg mobilnog telefona i par dodatnih pomoćnih sitnica za samo par minuta projekcija je sasvim spremna i može da počne kada god to vama odgovara. A umesto skupocenog filmskog platna, preplaćenih sedišta u kojima ne možete uvek da se propisno smestite i kokica koje su skupe koliko i kavijar, vaš kućni bioskop je tu da samo vama i za vas napravi mali filmski spektakl!

Kućni bioskop Solo Theater je u potpunosti napravljen od kartona, a u zavisnosti od načina kako ćete gledati film može da se podesi i dubina kutije. Potencijalni kupci trebalo bi da znaju da im je na raspolaganju i kartica sa siluetama gledalaca, koji su tako „složeni“ da izgleda kao da zaista sedite u bioskopu.

Kućni singl bioskop je odličan ako film volite da pogledate na miruOtvori galeriju
PS-HX500_fotografija br. 4 Zavrtite ploče na novom gramofonu Liam Nison u prvoj LG Super bowl reklami Liam Nison u prvoj LG Super bowl reklami cover1 Tech trendovi: Šta nas čeka u 2016? · · ·