Open Air Cinema
KULTURA · film/TV

Na letnjoj sceni kluba Top Nigt – Open Air Cinema (Topčiderska noć), u sredu, 01. jula sa početkom u 21 sat održaće se premijera na otvorenom 3D spektakla „Terminator-Genesis“, petog nastavka kultne franšize sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi.

Zahvaljujući filmskoj kući Art Vista koja organizuje ovaj događaj i distributeru filma Taramaunt film, posetioci i novinari  imaće jedinstvenu priliku da prvi put u Beogradu uživaju u visoko budžetnom 3D spektaklu pod vedrim nebom.

Ljubitelji filma širom Srbije i Crne Gore do sada su mogli da uživaju u vrhunskoj holivudskoj produkciji zahvaljujući mobilnim 3D bioskopima, a beogradska publika sada ima priliku da najbolje naslove gleda i na projekcijama na otvorenom.

Premijera filma Terminator-Genesis prva je u nizu beogradskih TOP NIGHT – OPEN AIR CINEMA projekcija planiranih za ovo leto.

Filmovi o spermi Seme života: 10 najboljih filmova i serija o „onim stvarima“ Sense 8 Prikaz serije: „Sense8“ Bašta Fest Bašta Fest: Nova filmska oaza Panama Danas počinje 8. Cinema City festival