Rođendan bioskopa Cineplexx
U VAZDUHU · promo

Bioskopi Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center su juče proslavili svoj rođendan uz celodnevni dečiji program i specijalnu ponudu za sve posetioce. Više od 15.000 ljudi u sva tri bioskopa su imali prilike da uživaju u najaktuelnijem filmskom programu, dok su se najmlađi posetioci zabavljali u animacijama i radionicama pripremljenim samo za njih.

U protekloj godini, u bioskopima Cineplexx održano je bezbroj premijera, kako domaćih, tako i stranih filmova. Direktan prenos poslednjeg nastupa legendarnih Monti Pajtonovaca iz Londona je pogledalo više od 1.000 ljudi, dok su mnogobrojni obožavaoci dečačkog benda One direction uživali u koncertnom filmu u salama bioskopa Cineplexx. Treća sezona prikazivanja nastupa operskih i baletskih velikana iz Metropolitena i Boljšoj teatra donela je sjajna izvođenja i rekordne rezulate u poseti, dok su neki od filmova prvi put prikazani u novim tehnologijama. Tako je film reditelja Kristofera Nolana “Interstellar” prikazan u 4K rezoluciji po prvi put u Srbiji, a poslednji deo trilogije “Hobit”, reditelja Pitera Džeksona je emitovan u high frame rate tehnologiji sa 48 sličica u sekundi (FPS). Bioskop Cineplexx je prvi put ugostio reviju najboljih festivalskih filmova, Filmomaniju, kao i deo filmova sa Beldocs festivala i ovogodišnjeg FEST-a.

Sinoć je bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center proslavio veliki jubilej i dočekao 800.000–og posetioca – Matiju Draškovića kojem je uručena specijalna nagrada – Cineplexx bonus kartica. Time je on postao prvi član lojalti kluba koji bioskop pokreće sredinom ove godine.

Tuborg Pripremite se za najšarenije leto do sada – Tuborg predstavlja jedinstvene boje zabave Heineken Heineken® nagrađuje iz minuta u minut! Jogood stevia Novi voćni jogurt Jogood jagoda sa stevijom: Odličan ukus sa manje kalorija Sajam građevinarstva Šta nas očekuje na Sajmu građevinarstva