Expo Medic
U VAZDUHU · promo

Beograd je domaćin Expo Medic, sajma faramcije i medicine, koji će se u periodu od 15. do 17. oktobra 2015. godine, održati u Domu Sindikata i biće besplatan za posetioce i stručnu javnost.

Prva dva dana sajma rezervisana su za stručnu javnost, dok će trećeg dana sajam biti otvoren za sve zainteresovane posetioce.

Oko 60 domaćih i strani farmaceutskih kuća, proizvođači dijetetskih suplemenata, kozmetičkih preparata i funkcionalne hrane predstaviće svoje kompanije, proizvode i usluge.

Tokom trajanja sajma Expo Medic, ulaz će biti slobodan za učesnike brojnih organizovanih seminara, besplatnih akreditovanih predavanja i radionica za farmaceute, lekare i zdravstvene tehničare, kako bi kroz kontinuirane edukacije unapredili svoje znanje i stekli  bodove neophodne za obnovu licence. Broj bodova za obnovu licence koje zdravstveni radnici mogu da ostvare je 18. Predavanja su akreditovana od strane Zdravstvenog saveta i besplatna.

Na sajmu Expo Medic “Biram zdravlje”, kroz organizovane besplatne aktivnosti merenja krvnog i očnog prtiska, nivoa šećera u krvi i pružanjem drugih zdravstvenih usluga, predstaviće se brojna udruženja pacijenata koja svojim radom i zalaganjem doprinose razvoju i unapređenju zdravstva.

U subotu 17. oktobra od 10h do 18h sajam će biti otvoren za sve zainteresovane posetioce. To je prilika za sve sugrađane da posete sajam, upoznaju se sa najnovijim dostignućima iz oblasti zdravstva i besplatno provere svoje zdravstveno stanje.

ECN_15448_Hyaluron_Filler_CC_Cream_14_PR Stigla je Eucerin® Hyaluron-Filler CC krema Popusti 1.000 Super cena u IDEI i Mercatoru uz Super Karticu Novi Plazma proizvodni pogon Bambi: Otvorena nova Plazma proizvodna linija Vladimir Ceković i Dejan Mijajlović Upoznajte najhumanijeg ugostitelja u Srbiji