city-magazine jul-1
PULS GRADA · gastro

Od juna 2018, Beograd je bogatiji za još jednu letnju baštu neobičnog koncepta. Novootvorena bašta kafe restorana Bistro Distribucija.381 smeštena je među legende i zanimljive priče šarmantnog Dorćola, u srcu starog grada, u Višnjićevoj 10.

Letnja bašta Bistro Distribucija.381 predstavlja savršeno mesto da osvežite vrele letnje dane i večeri. Spoj savršenih mirisa i ukusa hrane sa autorskim pečatom i raznovrsnog pića upotpunjen je jedinstvenim konceptom uređenja enterijera sa drvetom banane u sredini, palmama, cvećem i zelenilom koji donosi poseban doživljaj, beg od gradske vreve i vrućeg asfalta.

Bistro Distribucija.381 je jedinstvena prilika da popijete prvu jutarnju kafu ili uživate u letnjim večerima uz šarene koktele, vrhunsko vino i ponuda iz bogatog menija.

Baileys Macarons Novo iz Home Made-a: Baileys Cake i Baileys Macarons ARF_0898 Rezolucija za stampu Baštino: Nova bašta, novi meni i prepoznatljiv šarm page_cover Njegovi deserti zbunjuju i najveće sladokusce collage Najbolje ruske poslastice koje vredi probati · ·