page-distribucija
PULS GRADA · gastro

Beograd je bogatiji za još jednu autentičnu letnju baštu neobičnog koncepta. Novootvorena bašta kafe restorana Bistro Distribucija.381 smeštena je među legende i zanimljive priče šarmantnog Dorćola, u srcu starog grada, u Višnjićevoj 10.

Letnja bašta Bistro Distribucija.381 predstavlja savršeno mesto da osvežite vrele letnje dane i večeri. Spoj savršenih mirisa i ukusa hrane sa autorskim pečatom i raznovrsnog pića upotpunjen je jedinstvenim konceptom uređenja enterijera.

Prostor restorana i bašte opremljen je inovativnim nameštajem, dekorativnim elementima poznatih domaćih i svetskih brendova koji možete pronaći u salonu nameštaja Distribucija.381, koji se nalazi u kompleksu kafe restorana.

Bistro Distribucija.381 je jedinstvena prilika da popijte prvu jutarnju kafu ili uživate u letnjim večerima uz šarene koktele i salate, vrhunsko vino, bogat meni okruženi najnovijim trendovima u dizajnu nameštaja i enterijera. Znamo da ćete otići sa osmehom na licu, inspirisani nekim detaljem i sigurno doći ponovo.

output-0 Omiljeni viski širom sveta baner 5 festivala Sumadijskih vina 5. Festival šumadijskih vina u Kraljevskoj vinariji na Oplencu Marilyn Monroe Neobične navike u ishrani poznatih zvezda starog Holivuda Home Made sladoled1 Sladoledi Home Made Company: Uživajte u najboljem · ·