computer-2048166_1920
U VAZDUHU · promo

Počela je shopping groznica crnog petka, koja sve više uzima maha i kod nas. Ono što u inostranstvu simbolizuje BLACK FRIDAY jesu veliki popusti i još veće gužve, neki čak i kampuju ispred tržnih centara.

I na našim prostorima je Black Friday je preuzet kao koncept, te ovog petka možete očekivati brojne pogodnosti koje nude prodajni lanci. Ono što vam mi savetujemo jeste da odaberete Black Friday ponudu koja podrazumeva ulaganje u sebe, a ne samo trošenje novca na razne stvari za koje je pitanje da li su vam stvarno potrebne.

Pod ulaganjem u sebe mislimo na edukaciju koja će vam pomoći da promenite svoj život! Na IT akademiji, samo ovog petka i vikenda možete upisati dva programa po ceni jednog, a time ćete za godinu dana postati stručnjak u IT oblasti koju odaberete, a čini nam se svi itekako dobro znate koliko su IT-jevci plaćeni. Iskoristite duplo bolju ponudu koja vam se nudi i odaberite visoku zaradu u najperspektivnijem zanimanju današnjice.


Slatka zabava Gorki Slatka zabava puna gorčine Nectar podelio jabuke NECTAR podelio sveže jabuke Beograđanima i Novosađanima Preview12cover Sve počinje knjigom Lino lada u City Magazine Medvedić Lino u poseti redakciji City Magazina ·