Black Friday
PULS GRADA · shopping

Kako se bližimo prazničnoj sezoni, tako je muzika sve više u centru pažnje. „Black Friday“ je idealna prilika da pronađete CD ili ploču za kojom ste dugo tragali, otkrijete novom omiljenog izvođača ali i da rešite večiti problem „šta kupiti za poklon?“.

„Crni petak“, najbolji dan za šoping u celom svetu stigao je i kod nas! Ovog petka u Mascom Store-u u Čumiću – ali i u online prodavnici čekaju vas posebna izdanja, koja će biti u prodaji samo tog dana: Aretha Frenklin, Otis Redding, The Doors, Grateful Dead… prilika koju muzički sladokusci ne smeju da propuste. Osim toga, na prazničnom popustu od 30 odsto je i više od 500 naslova najrazličitijih muzičkih žanrova.

Samo ovog petka dva najnovija albuma Đorđa Miljenovića, „Amovi“ i „Sam pao sam se ubio“ prodavaće se po ceni jednog a sam Đorđe će tog dana potpisivati albume od 17 do 18h.


Anđela Jovanović & The Spot The Spot i Anđela Jovanović Sarlot Genzbur_cover Mascom: Kupite novogodišnje poklone na vreme Tito Garmendia U TC “Rajićeva” otvorena prva The Athlete’s Foot prodavnica page 10 savršenih proizvoda inspirisanih umetnošću · ·