Grand_BNE KV 690x440-1
U VAZDUHU · nagradne igre

Stvari koje prave najveću razliku u životu su one za koje ti treba najmanje vremena, ali ti si stalno u nekom haosu. Svi žure, sve je hitno, a ti imaš samo minut. Nekad je i taj jedan minut dovoljan, ako znaš kako da ga iskoristiš.

Šta sve možeš da uradiš za minut? Da namestiš krevet, opereš sudove od doručka, odgovoriš na mail, pozoveš prijatelja i dogovoriš kafenisanje umesto telefoniranja, sastaviš to do listu, spremiš sebi jednu pravu tursku kafu.

Prava turska za minut? Da! Sve što treba da uradiš je da sipaš Black’n’Easy u šoljicu, preliješ vrućom vodom, promešaš, sačekaš minut i tvoja šolja uživanja je spremna.

Black’n’Easy kesica je praktična, zgodna za poneti i prava turska kafa. Ne veruješ? Probaj, trebaće ti MINUT da otkriješ! Ako ne veruješ nama, pitaj Đuru.

Grand kafa i City Magazine poklanjaju tri poklon paketa čitaocima našeg sajta. Da biste ušli u konkurenciju za ovu nagradu potrebno je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete šta sve možete da uradite za jedan minut.

Doncafe Šoljica puna prazničnog raspoloženja JOS Osvojite pakete JOSH! Ribica u novoj ambalaži Vasil Hadžimanov Vasil Hadžimanov specijalni gost kubanske trupe Ecos Company Woah nagradna igra Uvek spremni za Woah avanturu! · ·