Blandito jastuk
PULS GRADA · dizajn

Upoznajte njegovo visočanstvo „Blandito“ jastuk koji je dobio ime spajanjem dve reči – meksičke poslastice burito i prekrivača ili ćebenceta.

Istini za volju u pitanju je džinovski jastuk koji ima savršenu moć transformacije tako da može da se preklopi umota ili presavije na onoliko delova koliko vam je potrebno da uživate sami, sa partnerom ili čitavom porodicom.

Ako vam zvuči neverovatno to je baš zato što „Blandito“ i jeste pomalo neverovatan, ali ono što je najvažnije od svega jeste da oni koji ga već imaju ističu da poslepodnevni odmor i vikend dremeži nikada nisu bili slađi…

Ovaj džinovski jastuk funkcioniše na neverovatno jednostavnom principu koji je uz pomoć ovog video klipa lako razumeti.

Blandito. Stop motion from Oradaria Design on Vimeo.

Ono što će nam zauvek ipak ostati misterija jeste materijal od kojeg je napravljen tako udoban dušek koji istovremeno postaje i prekrivač, ali kompanija se nije izjasnila pa verujemo da neke stvari i ne moraju odmah biti otkrivene.

Kako funkcioniše jastuk već smo videli a šta sve na njemu i u njemu može da se radi pogledajte u našoj galeriji. Čini nam se da je vreme da lejzi beg ode u istoriju, jer Blandito je nešto sasvim drugo!

I dušek i ćebe i fotelja a pre svega burito!Otvori galeriju
Starbucks kuce Ove kuce vole kafu Dan Sullivan obelodanio kolekciju cipela inspirisanih Alisom iz zemlje čuda Crtani film inspirisao pravljenje ovih cipela Predmeti od starih knjiga Cecilia Levy: Servis za čaj od starih knjiga i stripova cover Plantwear: Unikatni proizvodi za posebne ljude · ·