Blitz film
PULS GRADA · aktuelno

Sitno broje do kraja veoma uspešne 2017. godine, jer Blitz Film & Video Distribucija beleže rekordne rezultate gledanosti filmova koji se nalaze pod njihovim okrilju. Publici su doneli pregršt sjajnih filmova, od drama, spektakala, vrhunskih akcija do dečjih animiranih remek-dela.

Publika je uživala u najkvalitetnijim filmskim ostvarenjima, Dunkirk, King Kong, Atomska plavuša, La La Land, Liga Pravde, Lego Batman samo su neki od uspešnih naslova koje je Blitz Film distribuirao ove godine. Kao posebna poslastica za kraj godine od danas u bioskope kreće i film Meda Pedington 2 koji je na pretpremijernim prikazivanjima, od samo 4 dana, videlo preko 6000 ljudi.

Prema rečima direktora, gospodina Vladana Sretenovića, Blitz Film je ove godine na tržište izbacio 57 filmova, koje je do sada videlo oko 1.050.000 gledalaca. Za narednu godinu planirano je povećanje broja premijernih filmova, te se očekuje cifra od 80 premijernih i ekskluzivnih naslova za tržište Srbije i Crne Gore. Narednu godinu Blitz Film otvara serijom vrhunskih ostvarenja koja su realizovali najeminentniji svetski autori: Spilbergov Doušnik (THE POST), Cena života (All the money in the world) Ridlija Skota film koji zauzima glavni primat u medijima zbog atraktivne priče i kontraverzne zamene glavnih glumaca, Molina igra (Mollys Game) i vrhunska ekranizacija za najmlađe o malom vampiru Vampirić. Ovo su filmovi koje će publika moći da pogleda već u januaru 2018.


14 Posetite magične vašare u Nemačkoj Praznični ukrasi Ove će vam sitnice biti neophodne u decembru Regionalna dečija filharmonija Svratite na nastup Regionalne dečje filharmonije Dijamant i Ljubav Projekat “Mladi poslastičar“ počinje u stručnim školama u Srbiji · · · · ·