jb
U VAZDUHU · svet

Cipirana Quann i TK Wonder su jednojajčane bliznakinje koje su privukle ogromnu pažnju i muškaraca i žena. Svojevremeno su bile zadirkivane zbog svojih afro frizura ali sada su postale i poznate i popularne upravo zbog svoje kose. Sve se u životu preokrene, izgleda.

Cipriana je čak rekla da je sebe počela da mrzi u jednom trenutku jer je mislila da joj je kosa prepreka u životu. Na kraju, devojke su se pomirile sa svojom neobičnom kosom i postale kraljice Instagrama baš zbog nje. Čak im sada na kosi zavide mnoge žene širom sveta.

Afro frizura je godinama bila stigmatizovana, ali bliznakinje su prevazišle tu činjenicu i danas se ponose svojom prirodnom kosom. Pokrenule su i blog Urban Bush Babes koji ima za cilj brisanje svih predrasuda i stereotipa vezanih za prirodne afro frizure. Danas se sestre ponose svojom kosom, prevazišle su sva zadirkivanja i omalovažavanja koja su trpele tokom detinjstva i tinejdžerskih dana. One su spremne da pokore svet (barem ovaj instagramski) svojim kul frizurama. Ljudi će konstantno ismevati sve one koji ne liče na njih, ali Cipriana Quann i TK Wonder su pronašle način da pokažu da je različitost ono što je potrebno ovom svetu. Stoga, ako se razlikujete u nečemu, znajte da u tome leži vaša velika prednost.

Cipriana Quann i TK WonderOtvori galeriju
Sat za našu planetu 2016. - Skupština grada Beograda WWF poziva sve gradove da se uključe u jubilarni „Sat za našu planetu“ Automatski nacrt Kako je lep svet u kom živimo! par Ljubavni par koji već 37 godina usklađuje garderobu lutke Lumi Dolls: Prvi bordel sa lutkama za seks na svetu · · ·