Bluboo Picasso
U VAZDUHU · tech/web

Bluboo Picasso je savršen telefon za mlade, koji ne zarađuju sami, već dobijaju džeparac. Ali ovo nije telefon koji ćete kupiti za pet evra, već čudo tehnike koje vredi 60 evra i ima sve funkcije kao i mnogo skuplji pametni telefoni.

Možda mislite da je Bluboo Picasso besmisleno ime, savršeno za telefon za decu, ali u pitanju je sofisticirani uređaj, koji uprkos niskoj ceni ne pravi kompromise sa tehničkim karakteristikama. I dizajn je prilagođeniji skupljim modelima.

Ekran od 5 inča, ima rezoluciju 720×1280 piksela, a telefon pokreće MediaTek MTK6580 quad-core procesor ( 1.3 GHz ). Telefon ima 2GB sistemske memorije i 16 ugrađene memorije. Rezolucija kamere je 8 MP. Operativni sistem koji koristi je Android 5.1 Lollipop.

Telefon je dostupan u plavoj, žutoj, braon roze, beloj, crnoj i zelenoj boji, a na spoljnoj strani nacrtan je oblik dijamanta.

Ove životinje vole muziku (Sony) Sony: Ovi kućni ljubimci više vole Bijonse nego Betovena Android telefoni i aplikacije Najbolje mobilne aplikacije u 2016. prema Google-u IMG_0119 Box: Pametni otvarač za flaše LG G5 Jason Stratham Jason Statham u reklami za novi LG telefon G5