Zdrave bojanke
U VAZDUHU · urban flash

Imate utisak da ste kao dete bili srećni i bezbrižni, da vas tada ništa nije moglo uznemiriti i da ste znali kako da se nasmejete i u teškim trenucima. Možda rešenje leži u činjenici da deca uživaju u jednostavnim aktivnostima, kao što je bojenje ili crtanje i na taj način se oslobađaju negativnih emocija. Ako makar i malo verujete u ovu tezu, onda je vama potrebna posebna bojanka koju je osmislila umetnica iz Montreala.

Umetnica Sarah Mangle je napravila zanimljivu bojanku za odrasle, koju je ispunila pozitivnim i afirmativnim porukama, ali da biste osetili kako ona zaista ima pozitivno dejstvo na vašu psihu, moraćete da zasučete rukave i naoštrite svoje bojice.

Kada je istegla ligamente i šest nedelja nije mogla da se pomeri iz kreveta, Sarah je došla na ideju da je ljudima koji se nađu u sličnoj situaciji, kao ona, potrebno nešto što će im ojačati duhovnu snagu, nešto što će na njihovu psihu imati pozitivan efekat, a što ne zahteva naročitu fizičku aktivnost, odlazak u prirodu ili slične stvari koje se preporučuju anksioznim ljudima.

Bojankom koja ima terapeutske svrhe ona je želela da stvori maleni kutak u kojem se čovek lako oslobađa unutrašnjih nemira, čak toliko lako da neće ni primetiti kud nestade sav taj stres i briga, kad se jednom uhvati belih površina koje treba obojiti kako biste došli do afirmativnih poruka!

Bojanke koje utiču pozitivno na vaše psihičko zdravljeOtvori galeriju

bus 6 najčudnijih kandidata za američkog predsednika Kako bi izgledao dan u kojem se jedan muškarac bori za ravnopravnost među ženama Kako bi izgledao dan u kojem se jedan muškarac bori za ravnopravnost među ženama Roditelji imitiraju ćerkine selfije I roditelji umeju da naprave selfi Studentski izumi Studentski život iz vas izvlači najbolje ·