Coloring Book for Grownups
U VAZDUHU · urban flash

Nedavno se na internetu pojavilo veoma zanimljivo „štivo“. Zapravo reč je o radu Ryana Huntera i Taige Jensen, koji su napravili bojanku za odrasle. Ako mislite da je u pitanju obična glupost, razmislite još jednom, jer je ova simpatična „online“ knjižica jedna od pet najprodavanijih na Amazonu!

Možda ste nekad kao dete uživali u tome da bojite prazne površine ili da pomognete Mikiju da stigne do Mini, ali svet odraslih je nešto drugo! Baš iz tog razloga, što svet odraslih podrazumeva mnoge „trice i kučine“ koje dete od šest godina ne bi najbolje razumelo bračni par Basford je odlučio da napravi bojanku za odrasle.

Kao što ćete videti u našoj galeriji to je „radna sveska“ koja na duhovit način razmatra mnoga pitanja – od društvenih mreža, kontracepcije i seksa do depresije i pitanja starosti ili smrti. Njeni tvorci kažu da je knjiga odlična i veoma popularna jer pokušava da iz dečje perspektive posmatra pojave koje odraslim ljudima zadaju toliko briga, stresa i muka. Pokušajte da među mnogim stranicama pronađete onu koja će vas na izvestan način ponovo vratiti u detinjstvo!

Obojite svoj život!Otvori galeriju
Pogledajte šta se dogodi kada iPhone6 skuvate u Coca Coli Pogledajte šta se dogodi kada iPhone6 skuvate u Coca Coli Sociološki eksperiment: Pitala je 100 momaka da li bi spavali s njom (Ne)pristojna ponuda: Pitala je 100 momaka da li bi spavali s njom Hip hop albumi na Google Street View-u Hip-hop albumi na Google Street View-u Kako vas prsti odaju Šta o vama otkrivaju prsti vaše ruke