main126
U VAZDUHU · svet

Vreme provedeno u bolnici nikad nije zabavno. Osim što patite od svojih boljki koje su vas i dovele tamo, možete da očekujete i druge neprijatnosti kao što su neudobni krevet, glasni bolesnici u istoj sobi sa vama, i, naravno, neukusna bolnička hrana.

Korisnici interneta širom sveta su podelili fotografije svojih bolničkih obroka. Saznajte u našem tekstu u kojim zemljama se najbolje jede u bolnicima, a u kojima bi pre gladovali nego što bi okusili posluženu hranu.

Kao što možete videti u našoj galeriji, obroci u zalivskim zemljama kao što su Katar i Ujedinjeni Arapski Emirati su više nego zadovoljavajući. Bolnička trpeza Francuske izgleda kao da ste u restoranu, sa sve svežim bagetom i tortom za desert. Nemci očigledno ne mogu bez šnicle pa ona čini osnovu i njihovog ručka u bolnici, dok je bogat izbor zdravih namirnica karakteristika bolničkih obroka dalekoistočnih zemalja kao što su Japan i Južna Koreja. Nažalost, najgora situacija je u istočnoevropskim zemljama, Rusiji i Poljskoj. Obroci u njihovim bolnicama (ako je verovati ovim primerima) su siromašni namirnicima i ne baš lepi na oko.

PoljskaOtvori galeriju
450-year-old-church17 Drevna crkva izronila iz vode u Meksiku nova Ovaj pas će kraljevsko venčanje posmatrati iz svog „Vindzora“ photo-1461342249744-29a57e9bd1cb Zašto su cvetni parkovi u Holandiji najlepši na svetu? LEGOLAND Japan Trešnjino drvo od Lego kockica oborilo svetski rekord · ·