emir-shiro-collage-mashups-20-cover
U VAZDUHU · urban flash

Na tragu „arhiseksture“, o kojoj smo već govorili u jednom od ranijih tekstova (kombinacije fotografija arhitekture i nagih muških i ženskih tela), sada vam predstavljamo slične radove jednog Francuza, umetnika koji se u pokrivanju eksplicitnih slika mladih žena i muškaraca nije ograničavao samo na fotografije građevina.

Njegovo ime je Emir Širo, a kolaže objavljuje redovno na svom Instagram profilu. On je izjavio da mu je cilj da napravi što sugestivnije radove, kako bi video kolike su granice cenzure na društvenim mrežama. Za sada mu je uspelo da prođe nekažnjeno.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda kada jedan umetnik svojim kolažima stavlja prst u oko cenzorima društvenih mreža.

Borba protiv cenzure sugestivnim kolažimaOtvori galeriju
funny-online-shopping-fails-cover Oni su zažalili zbog kupovine preko interneta Kondomi (getty images) Naučnici otkrivaju: Od čega zavisi hoće li muškarci koristiti kondome 5a3a10bd3f6c6_z3kfn4ivorfz__700_cover Stok fotografije koje nas ostavljaju u čudu 5aa282cf2b15a62a008b4650-960-720-cover Suprotnosti se ipak ne privlače · · ·