IMG_0119
U VAZDUHU · tech/web

Pametni telefoni, pametni satovi, pametne zgrade … život nam navodno postaje sve više inteligentniji, sudeći po tehnologijama koje svakodnevno koristimo.

Čak i najjednostavniji predmeti za kuću moraju da se “opamete” – na primer otvarač za flaše. Zahvaljujući start-up kompaniji Box, na tržištu će se pojaviti otvarač za flaše koji može da se koristi samo s jednom rukom. Takođe, ovaj otvarač radi na baterije i povezan je sa mobilnim telefonom. U svetu koji je opsednut statistikama, uskoro će vaši prijatelji tačno znati koliko piva možete da popijete uveče dok gledate TV.

Box će uskoro biti postavljen na mrežu Kickstarter i tačan datum pojavljivanja na tržištu biće odlučen u zavisnosti od interesovanja potencijalnih kupaca.

Box: Pametni otvarač za flašeOtvori galeriju
cover 50 najuticajnijih gedžeta svih vremena (2. deo) Viridi video-igrica Video-igrica koja vežba vaše strpljenje Sweatcoin –aplikacija koja korake pretvara u novac Sweatcoin – aplikacija koja korake pretvara u novac BeFunky Collage 50 najuticajnijih gedžeta svih vremena (1. deo)