couple-wedding-around-the-world-travel-cheetah-rhiann-39222222222222222222222
U VAZDUHU · urban flash

Šta raditi kada vi i vaš dragi/draga ne možete da se dogovoriti gde da održite venčanje? Prosto, venčajte se na što je moguće više različitih lokacija! Upravo to je učinio bračni par iz Los Anđelesa, Cheetah Platt i Rhian Woodyard.

Nakon prošlogodišnje veridbe, organizovali su put oko sveta na kome će se u 90 dana venčati na najrazličitijim mogućim mestima, naravno uz svu potrebnu unapred pripremljenu dokumentaciju. Na prvu destinaciju su stigli 8. februara, a plan je bio da se venčaju ukupno 38 puta. Finansiranje puta se obavlja preko dobrovoljnih priloga na ovom sajtu.

Posebnu čar ovoj akciji daje činjenica da su oba supružnika akrobate, tako da su slike posebno interesantne kada ispred već zanimljive pozadine prikažu nešto iz svog repertoara.

Ajanta pećine, IndijaOtvori galeriju
Simpsonovi u novoj modernoj odeći „The Simpsons“ obučeni po poslednjoj modi Kad volite plišane igračke Kad previše volite svoje plišane igračke Video spotovi bez muzike Video spotovi bez muzike Anne Hathaway Najzanimljiviji parovi poznatih sa istim imenom i prezimenom