page-cover
U VAZDUHU · društvene mreže

Jedan od najsmešnijih trendova na društvenim mrežama u poslednje vreme je poziranje muškaraca sa dignutim bradama koje otkrivaju njihov podbradak i vrat. Ono što je najbizarnije u tome je da sada deluje kao da imaju drugo lice ispod svoje brade, ili u ovom kontekstu, kose.

Momci na sledećim fotografijama se i sami trude da pothrane ovu iluziju tako što crtaju oči i usta na svom vratu, stavljaju naočare ili koriste digitalne efekte mobilnih aplikacija.

Na veb-sajtu Reddit čak postoji i grupa posvećena ovoj aktivnosti po nazivom Underbeard. Njeni članovi su ohrabreni da „upoznaju svoje drugo lice“ (!?).

Naravano, sve ovo je jedna velika sprdnja čiji je cilj, pre svega, da se bradati momci malo zabave, a i mi sa njima kada pregledamo njihove urnebesne slike.

Bradonje otkrivaju svoje „drugo lice“Otvori galeriju
classical-art-dark-humor-april-eileen-henry-texts-from-your-existentialist-5ad6f61e46912__700 Najmračniji Instagram profil koji će vas nasmejati i rasplakati Most-Instagrammed-places-in-dubai-rubric Dubai: Najfotogeničnija mesta na Instagramu 5acdafb4114b5_Y0N8Eok__700 Mark Zakerberg: Internet reakcije na svedočenje pred Kongresom conanfb Ovako izgleda život ljudi koji su obrisali svoj Facebook profil · · · ·